kisah terdahulu.

by - 7:13 PM






assalamualaikum,heee....

result UPS (ujian prtngahan sem) da kua dua hari lepas.. dan alhamdulillah, sy bersykur sesangat. result ni lebih baik dari last ups pnye result..tapi kna usaha lagi! so, do ur best for final jaja! chaiyok2, ngeee :)



syok nk update nih, actually, last 25.2, ak daki gunung ledang.. macam mimpi pulak, sebab tiap2 hari dri mtrik johor ni aku tgk gunung tuh, last2 boleh jugak daki, besh woo... even aku injured pun =.=.. act, tadela injured truk sgt pun, just cramp, haha "just"? sakit jugakla..tp yg besh, ade abang UM bg choc so nt ley bg tnga ckit, hehe.. kebetulan dorang pun daki jgk skali ngn ktorang.. ade 8 check point, part yg aku cramp tu da smpai CP 6 kot, if im not mistaken.. memang mencabar kot. tinggi bebenor. haha. daki gunung ni xdirancang pun. kebetulan minggu tu aku xblik then ade pulak dak2 rakan dinamik a.k.a PRS la kot ajak join diorang nk penuhkan tmpat. ajak khmis sabtu daki gunung.. amacam ? terbaeekkk kan? memang tade preparation tuk mental dan fizikal, haha :D

tapi, alhamdulillah, selamat jugak kitorang turun dari gunung tu dengan selamat, hihi.. ketinggian dia law xsilap 1267 m dari paras laut.. tggi kan ? tapi puas, bekalan air yg abes topup gune air terjun je, hee.. sejukkk sesangat, besh, :)


cntik x? ni gmbaran dari CP 7 (1100 m)




then, arini.. 7.3.2012

bedah tikus, haha :D
xnk tulis pepanjang, nk tnjuk gmba je, boleh ? law xbole g tekan X kt ujung belah kanan tu, atas sekali :p


tengok orang kidal buat keje, npk kekok kan ? tp ase biase je :p


my partner :p


p/s : the difference between failure and success is doing a thing nearly right and doing a thing exactly right. - Edward Simmons -


You May Also Like

0 comments

Hello There! :)